torsdag 7. januar 2010

Kjære søster

Hei hei.
Håper ditt år på Svalbard blir en utrolig opplevelse og gleder meg til å høre alt om det. Håper også du får en god reise opp dit i morgen! Kommer til å savne deg her hjemme! Hvis hjemlengsel oppstår er det bare til å tenke på at du har fått en unik sjangse til å oppleve noe utenom det vanlige. Ikke bli spist av isbjørner, ikke frys ihjel og ta vare på det selv. Jeg vet selv at jeg garantert ikke hadde klart den ekstreme sprengkulden du kommer til å oppleve. Godt du fikk nok ullklær til jul vertfall! Vinteren kommer til å blir mørk og kald, men ta det med ro. Til våren skal det bli lys skal du se! Håper også jeg og Ana får sjangsen til å besøke det, for det hadde vært helt fantastisk.


God tur!
Hjertlig hilsen din søster,
Siw Beate.

<3

2 kommentarer:

 1. Godt tur!!!og.. godt nytt aar!!
  you are so lucky going there!! and brave!!!coz if bergen is having a hard january... i can't imagine how would be now up there :D you'll tell us
  enjo a lot and, lykke til!!!!

  Teresa

  SvarSlett
 2. Thank you Teresa!
  Haha, actually, Svalbard is having a mild winter compared to the mainland. Today it´s been about -15C only o.O But it was -25 during the night... I´ll try to keep you updated! Enjoy Bergen, eventhough its cold!

  SvarSlett